fbpx

West House herretøj Vesterbrogade

West House herretøj på Vesterbro er beliggende på Vesterbrogade 50 i København. Vi ligger lige overfor Vesterbros Torv på hjørnet af Vesterbrogade og Bagerstræde centralt i København.

Kollektionen 2024

En ny kollektion har nu ramt butikken. Vi står klar til at vise dig de nye farver og trends på poloer, skjorter, jeans,, t-shirts, jakker, bukser, undertøj og sokker. Du finder også nye halstørklæder, sko og bælter i vores tøjbutiks kollektion for 2024. Husk, at du altid finder et godt tilbud hos os.

Loading...


West House (Herretøjsforretning)

Vesterbrogade 50
1620 København V
vesterbro@westhouse.dk 
Tlf. 3324 3134

Åbningstider
Mandag – Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag og helligdag: Lukket

Professionel vejledning fra vores personale

Vi står altid klar i butikken til at hjælpe dig. Vores personale hjælper gerne, når din garderobe skal udskiftes. Hos West House får du en professionel og personlig vejledning, når du skal købe nyt tøj.

Herretøj både i ung og mere klassisk stil

Hos West House finder du herretøj i både ung og mere klassisk voksen stil. Du finder et stort udvalg af kendte tøjmærker i butikken. Køb bl.a. skjorter, bukser, jeans, chinos, shorts, vindjakker, habitjakker, habitter, strik, T-shirts, poloshirts, undertøj, sokker, sko og bælter hos os.

Skjorter til hverdag og fest hos West House

Skjorter til hverdag, arbejde eller fest

Vi har altid mange herreskjorter i vores tøjbutik. Du finder f.eks. easy care skjorter og skjorter i klassisk strygefri bomuld, flonel og denim i vores butik. Langærmede og kortærmede skjorter fås i forskellige pasformer som slim, modern, regular fit med og uden stretch. Du finder altid skjorten til hverdag, arbejde eller fest i vores herretøjsbutik.

Bukser i alle størrelser

Find et par bukser som passer dig perfekt hos West House på Vesterbro. Vi har et stort udvalg af forskellige buksetyper i mange størrelser og faconer, også til de store mænd. Vi har chinos, cargo-bukser, habitbusker og lærredsbukser både med og uden stretch. Du vil helt sikkert også kunne finde et par bukser til dig.

Jeans til alle typer

Vi har altid et kæmpe udvalg af smarte jeans og mere klassiske jeans. Jeans-modeller med stretch findes både til unge og de mere voksne kunder. Vi fører altid Jeans i flere faconer som slimfit, regular og comfort, alt efter trenden. Vi er meget stærke på denne varegruppe pga. det store udvalg i modeller, størrelser og benlængder. Vi har altid et godt tilbud på et par jeans.

Shorts til sol og sommer

Skal du ud og nyde solen eller på ferie – så har vi også et par shorts til dig. Udvalgte af shorts er størst om sommeren, men vi har også shorts til salg i de andre årstider. Vi har et stort udvalg i bl.a. cargo-shorts med sidelommer, denim, chino-shorts alle med stretch og badeshorts om sommeren.

Sportsjakke og langærmet t-shirts - Herretøj på Vesterbrogade

Vindjakker til alle årstider

Vejret i Danmark kan variere en del, men vi har altid at en jakke som passer til vejret eller årstiden. Hos West House finder du vinterjakker, sommerjakker, pilotjakker, overgangsjakker, klassiske jakker og andre typer af jakker. Vi har altid gode tilbud på herrejakker lige meget hvad årstiden er.

Habitter og herrejakker

Er du på udkig efter lidt mere elegant tøj til hverdag eller fest? Så har vi en hel afdeling med habitter, løse jakke og bukser, alt sammen i både slim og regular fit. Alt fås i forskellige kvaliteter f.eks. i uld eller med stretch. Vi har også tilknyttet skrædderservice, så vi kan tilpasse længder på bukser eller ærmer på jakker.

Strik til alle årstider

Står du og mangler en strik eller cardigan, så har vi også det i butikken på Vesterbrogade. Du kan få stik med uld eller bomuld, med rund eller V-hals eller som cardigan med lynlås. Vi har altid strik på tilbud hele året rundt.

T-shirts i alle typer

Du kan altid finde mange forskellige slags T-shirts i butikken på Vesterbrogade. Vi har både printede, ensfarvede, kort- og langærmede T-shirts hele året rundt. T-shirts og undertrøjer finder du i mange faconer og kvaliteter, også til store mænd. Der er altid et godt tilbud på T-shirts i butikken.

Bison Polo i forskellige farver hos West House på Vesterbro

Poloshirts i mange faconer

I vores butik på Vesterbro finder du et stort udvalg af poloer året rundt. Der er poloshirts i mange modeller, kvaliteter i pasformerne slim, regular, comfort. Du finder poloshirts i mange forskellige størrelser, også i helt store størrelser til store mænd.

Undertøj til alle

Vi har et stort udvalg i undertøj fra vores leverandør til butikken på Vesterbrogade. Du kan bl.a. finde tights, boxershorts, herretrusser og et stort udvalg fra JBS. Vi har bl.a. de meget populære bambus tights fra JBS og Lindbergh. Vi har undertøj til alle typer.

Sokker til alle årstider

Har du brug for nye sokker, så har vi det i butikken. Vi fører masser af forskellige kvaliteter og modeller af sokker. Du kan bl.a. finde sokker i bambus, uld, bomuld, klassiske sokker, ankelsokker, sportssokker eller bootsokker. Vi har også sokker uden elastik.

Stort udvalg af bælter

I butikken på Vesterbrogade fører vi også et stort udvalg af bælter fra vores leverandør. Der er masser af forskellige typer af læderbælter, til alle typer af bukser.

Smarte sko -Brune og sorte sommersko

Sko til herre

I butikken på Vesterbrogade fører vi også et udvalg af herresko. Vi har bl.a. et udvalg af sportssko og casual sko, sandaler til sommeren og støvler til efteråret og vintersæsonen. Det er kun i butikken på Vesterbrogade, at vi fører sko.

Tilbehør og accessories

Vi fører masser af tilbehør som f.eks. seler, slips, butterflys, slipsenåle, manchetknapper, tørklæder, handsker, huer, caps, solbriller m.m.