fbpx

West House herretøj Tårnby Torv

West House herretøjsbutik er beliggende i indkøbscentret Tårnby Torv i Kastrup. Vi ligger lige ved Tårnby Station og ud til Englandsvej tæt på motorvejen E20 på Amager.

Kollektionen for 2024 er klar i butikken

En ny tøjkollektion har ramt butikken, så vi er klar til at vise alle de nye farver og trends. Find smarte t-shirts, skjorter, bukser, habitter, poloer jakker m.m. i den nye 2024 kollektion. Vi står klar i butikken til at hjælpe dig, hvis du trænger til at skifte ud i garderoben.

Loading...


West House (Herretøjsforretning)

Tårnby Torv 5
2770 Kastrup
tth@westhouse.dk
TIf. 3251 1740

Åbningstider
Mandag – Fredag: 10:00-18:00
Lørdag : 10:00-16:00
Søndag og helligdag: Lukket 

Personale klar til at hjælpe

Vi står altid klar i butikken til at hjælpe og vejlede dig ifm. dit tøjkøb. Når din garderobe skal udskiftet, så kan du altid spørge vores personale til råds. Hos West House får du en professionel og personlig vejledning, når du skal købe nyt tøj.

Stort udvalg af herretøj

I West House på Tårnby Torv finder du et stort og bredt udvalg af herretøj og tilbehør. I butikken finder du bl.a. jeans, bukser, skjorter, habitter, habitjakker, strik, poloshirts, jakker, T-shirts, shorts, undertøj, bælter, sokker. Vi fører også et stort udvalg til den store mand.
Smarte herreskjorter i god kvalitet

Stort udvalg af herreskjorter

Vi har et stort udvalg af skjorter hos West House i Tårnby. Hos os finder du altid en skjorte i god kvalitet til rimelig pris. Der er skjorter til alle formål og masser af forskellige kvaliteter som f.eks. strygefri bomuld eller easy care. Der er også altid skjorter i store størrelser i butikken, både med lange og korte ærmer.

Strik til alle årstider

Vi har et stort og bredt udvalg af strik i forskellige kvaliteter og modeller til alle årstider. Der er også masser af cardigans i butikken. Udvalget af strik er størst i vinterhalvåret, men der er altid strik i butikken hele året.

Smarte og klassiske jeans til alle

Vi fører et godt udvalg i jeans til både den yngre, men også til den mere klassiske kunde. Jeans fås med og uden stretch. Vi har mange af modellerne hjemme i forskellige faconer, størrelser og benlængder. Du kan næsten altid finde et par jeans der passer, med det samme.

Herrebukser til alle typer brug

I butikken på Tårnby Torv finder du også et bredt udvalg af herrebukser både til hverdags-, arbejds- og festbrug. Vi har alle typer bukser med og uden stretch f.eks. klassiske habitbukser, lærredsbukser, chinos m.fl. Vi har også bukser til den store kunde. Der er altid et godt tilbud på denne varegruppe.

Habitter og jakker til fest og hverdag

Habitter og habitjakker

Har du brug for en habit eller en habitjakke, så er vi også leveringsdygtig i dette. Du finder habitter både til fest og til hverdagsbrug, f.eks. har vi altid masser af casual look jakker i butikken. Vi fører forskellige størrelser og længder på jakker og bukser og tilbyder skrædderservice, hvis jakken eller bukserne skal ændres. Vi har også en jakke eller habit til den store mand.

Vindjakker til alle årstider

Leder du efter en jakke til forår, sommer, efterår eller vinter, så har vi altid et stort udvalg i butikken. Vi har altid jakker som passer til årstiden. Kig ind i butikken og se vores udvalg af og tilbud på forskellige herrejakker. Masser af vindjakker er hjemme i store størrelser.

Herre T-shirts i mange modeller

Der er altid et stort udvalg af T-shirts i butikken hele året rundt. Vi har mange T-shirts i forskellige farver til alle typer af kunder, også i store størrelser. Der er masser af T-shirts med print eller som ensfarvede i klassisk facon med god plads i pasformen.

Herreundertøj

I butikken fører vi forskellige typer af herreundertøj. F.eks. finder du tights i den populære bambus kvalitet eller mere klassisk undertøj fra JBS. Der er også et udvalg af herrepyjamas og bukser i butikken.

Klassiske poloer

Poloer i mange farver

I butikken på Tårnby Torv findes der altid et stort udvalg af herrepoloer i masser af faconer og farver. Der er f.eks. mange poloshirts i klassisk model med brystlomme, men også masser til yngre typer. Mange af poloerne er hjemme i ekstra store størrelser. Der er stort udvalg af poloer i butikken hele året, med størst udvalg i sommerhalvåret.

Herreshorts i forskellige længder

Der er altid et stort udvalg af shorts i butikken på Tårnby Torv i sommerperioden. Shorts fås i mange modeller, kvaliteter og længder. Mange shorts findes med stretch og i store størrelser. Der er shorts hjemme det meste af året.

Sokker i mange udgaver

Vi har et godt udvalg af sokker i masser af kvaliteter. Der er sokker i forskellige længder og størrelser. Du finder bl.a. sokker uden elastik fra Egtved, tennis- og ankelsokker til sommeren fra vores leverandører.

Læderbælter

Der er et godt udvalg af læderbælter til alle typer af bukser i butikken på Tårnby Torv. Du finder bælter i masser af længder og vi har også et bælte til den store mand.

West House herretøjsbutik Tårnby Torv

Forskeligt tilbehør

Vi har også et udvalg af tilbehør som seler, slips, butterflys, huer, halstørklæder, skindhandsker m.m. alt efter årstiden. Så kig forbi butikken på Tårnby Torv.

Gadevarer med gode tilbud

Udenfor butikken på Tårnby Torv har vi altid en masse gadevarer med gode tilbud. Når du kigger ud til os, finder du allerede ude på torvet en masse spændende tøj, ofte til nedsat pris.